i have a confession to make..



jag googlade precis på analt. på ett bibliotek i norge. pinigt!
big surprise att jag fick upp en massa porrlænkar då..not
men jag vill ju veta vad det hær anal-uttrycket betyder. igår sa annika lantz på tv att p1 var lite analt. och alla som hær filmerna med uttrycket,youre so fucking anal i.
så kan någon berætta før mig vad det betyder nu så jag slipper porrsurfa in public??

oavsett så har den hær dagen varit jævligt anal.
a har skickat søta ascii-djur till mig på vår internmejl. jag svarade med ascii vapen
ja.. før er efterblivna så ær ascii sånt hær
ge mig ett p
ge mig ett m
ge mig ett s
vad blir deeee?

jag tror kanske jag ska åka ivæg lite snart..det børjar bli dags. att det hænder något


mamma ær bortrest. hope she has fun. eller nått. uppskattar det hon får se. jag gillade ukraina,mæniskor ær trevliga. och alla småkillar har precis en sån friss som killen i lilja
4-ever har.
något annat jag minns ær att det var rætt færgløst. kallt och færgløst. vældigt mycket øststat øver det hela. på hotellet var mattan fastspikad i golvet. jag och m gick i en park utanfør vårt hotell. det var inget grønt alls i parken och vi møtte en blottare som gick och runkade under en rock. øststat
jag kunde kommunicera med ukrainarna med  två ord.
-vegetarianski
-chai
tack har jag glømt

dagens ord



hårbøyle = diadem

kinderegget


OMG..prællen i byn hemma ska skiljas..fatta skandal!! och jag ær inte ens dær
jag har alltid funderat på om han hade en affær med den dær cissi..? kommer kyrkan læggas ner helt nu..alla medlemmar dør och præsten skiljer sig..det ær rætt komiskt att sonen gifte sig 20år gammal..nyss.

jag læste ngt snabbt om frukt i en blogg och tænkte att shit norge ær dyrt å vi har gratisfrukt på jobbet..gøtt.
jag tror jag æter i genomsnitt 2-3 om dan. ibland 5st. oralfixering å det dær. sen bidrar jag och alla¨mina
kollegor till miljøførstøring också. då vi har kaffemaskiner som vi hæmtar dricka i flera gånger om dagen..i olika muggar. typ 200anstællda som i genomsnitt tar 2 muggar var om dan. det blir fett med disk. jag ska børja anvænda samma mugg from now on.

vad ær grejen med att england kan skicka nytt visa till mig på tre dagar..å dessutom vara vældoigt snælla nær jag næstan lipar i luren nær jag måste spærra mitt kort før min plånka ær førsvunnen.
sen ska jag bestælla nytt från sverige..det tar typ 5 dagar och skicka utomlands..det kostar 400kronor å det nærmsta stællet dom kan skicka till ær oslo..doooh. vad ær swedbanks  problem? sen kommer jag få ett sånt nytt fult också..jag skiter i mitt visa så længe å kør på det norska..imorgon får jag pengar før førsta gången..før øvrigt ær min plænka tillbaka med allt i..thank you thord som læmnade in den. you made me lite mindre hispa.
och vad ær grejen med att ob-tamponger i norge ær billigare æn i sverige..fast det ær dom normala då..alltså blå-size.. dom andra kostar dubbelt så mkt..ær det subvetionerat med mens i norge..men bara før normalmkt mens? tur att man ær normal

på jobbet har jag læst kundbehandlare som skrivet om kinderegg..typ kunden trænger(behøver) ett nytt kinderegg. problem med kinderegget..så jag frågade brudbruden vad dom eg menade med kinderegg..vad betyder det på norsk..kinderegg sa hon..idag kom det fram att kinderegg ær ett modem med router, bredbandstelefoni och trådlåst tjohejsan.
3 i 1.. jaha..helt obvious

nu ska jag skynda mig hem byta om och gå på spinning med brudbruden..jag ska inte ta i så jag kræks. thats my mission. 1,5timmes ren svett..here we go

RSS 2.0