førlorad


en gång før några år sedan satte jag mig ner med min little popsis och pratade allvar næstan før førsta gången.  då nær hon hade væxt upp och jag børjade sluta se henne som en liten uppmærksamhetskåt och skrikig bortskæmt liten syster..
vi satt och pratade om våra olika liv..efter ett tag klæcker popsis ur sig:
jag skulle bli mycket mer ledsen om du dog æn om någon annan i familjen gjorde det..eftersom du kommer komma till helevetet..
HAHAHA.
det ær nog det roligaste någon har sagt till mig..å hon menade allvar. då nær hon var lite mindre och såg allting ur en vældigt kristen synvinkel.

grattis igen sis. hoppas du gillade filmen

faglitteratur

jag sitter under en skylt "faglitteratur". jag tycker det ær lite komiskt

i have some stuff to say

* jag fick høra hæromdan att optiker kan se om man har klamydia..i øgat. man kan alltså ha klamydia i øgat. jag tror inte det ær detsamma som har klamydia på kønet. vad ær skillnaden? och hur får man klamydia i øgat frågar jag mig nu? oh baby..cum in my eye..ellah?

* jag såg att gilette å den dær venushyveln som alla pratar om. den ær moderniserad nu..den viberar..å schysst tænkte jag så kan man raka sig och onanera..skitbra. men nej då. den vibrerar ju inte i skaftet. den vibrerar i bladet å det kænns lite væl farligt før att våga ngt snusk med en sån..

* vaccin mot livmoderscaner. alltså det gør mig så førbannad. att det kostar..från typ 1500 till 3000 kr. hur mkt hypokondriker ær du..hur mycket vill du ha kvar din livmnoder? DET SKA VA GRATIS DAMIT!
å jag lurer på (som dom sæger hær) om det hade varit prostatacancervaccin vi dealade med..skulle det va annorlunda då? efter som kuken och potensen typ ær viktigast hær i værlden. enligt vissa.

annars har jag det bra..vi delar hus och hemligheter..lovestories och fittor och livets mening.

nu ska jag gå hem och ægna mig åt lite tarantinovåld..lovely!

what if leaving was a loving thing


det är dags nu. den årliga flytten. inte är det söderut.
inatt drömde jag att jag var i Staden i solen och satt på stranden. när jag vakna var jag i sverige och det regnade och jag var, är förkyld som en liten gnu.
jag klarar inte riktigt av än när det inte händer något. jag avskyr själv att bli frånåkt men Jag gör det själv hela tiden. its something i gotta do. det börjar bli kallt och jag ska gå i ide. in i mig själv. navelskådning eller inte alls. inte lägga märke till mig, bara sitta inne och glo. låta benhåret växa, läsa och fundera.
bloggen kanske också får gå i ide ett tag..vi får se.
take care
XXX

you couldnt receive a multimediamessage

det får jag hela tiden på telefonen. förmodligen är det js bild som ligger kvar. varje gång klickar jag på ok. nästa dag kommer ett mess igen. ok JAG HAR FATTAT att jag inte får se pics som skickas till mig pga tele2s kukighet..orka sitta i kö. pga skallebank deluxe så orkar jag heller inte packa. jag gillar att åka iväg men får alltid fet packningsångest..kanske för att jag är sämst på att prioritera. en halvårspackning.vad ska få va me lix? min silvriga tubtop kanske? eftersom mitt uteliv kommer va Maximaalt den närmsta tiden. bry sig. jag ska jobba tänka träna och läsa. inte va så ytlig. idag kombinerade jag mitt liv bra tyckte jag..shopsurfade och lyssnade på radiodokumentär om mödomshinnan at the same time. läst och funderat lite om relationsanarki. alltså tanken e ju bra å sådär..inget ägande osv. jag e inte relationstypen så kanske vore det någe för moi men i en tid där folk gör slut via sms, msn osv. där man slutar kommunicera fejstofejs så vet jag inte om det i le realité funkar. man måste kommunicera som fan. det är svårt nog som d är..jag är dålig på det nu. å ha en eller flera people som är någon slags partners och hålla på å veta vart man har varandra hela tiden. jag vill träffa någon som tycker det funkar. jag e nog för mkt oroshjärta för de. å för romantiskt lagd. jag gillar vi. oasett om det är med en vän eller annat. ett vi är tight och tryggt. men jag vet inte kanske slutar upp som en megaanarkist iaf. jag gillar ju ändå att få va fri..komma och gå. jag e som vanligt både för och emot.
jag blir less på den här tillvaron. stagnation uttråkning sjuka och ensamhetsdepp. jag e sällskapssjuk men den enda jag connetar med e a. det blir alltid så. jag blir besviken. om, när jag flyttar tbaka kommer jag säkert lacka å slänga bort folk för jag orkar inte med dom. eller så e det kanske mitt prob att jag inte känner något eller att ingenting känns stort och viktigt.

pappsen har oxå börjat dieta sig low-calorie-hig- fata-sig om man ska va nogrann. mamma läser doktorns blogg som en ny bibel. så nu förväntar jag mig en t slinky när jag kommer hem. mammsen har loosat så mkt fat så det e bara 10kilo mellan oss..fatta jag börja känna mig fatso. jag ska inte väga över 65 ever. där går gränsen. förmodligen kommer jag bli fet och väldigt lycklig när jag e gammal.å trivas huur bra som helst. att bli gammal e det bästa som har hänt mig eller nått. då tänker jag ha loads of toyboys

hitta en workmates hemsida försökte navigera mig runt vilken var lite småsvårt eftersom allt var på polska menmen höll på att tappa bort den, honom eftersom adressen stod på en napkin..haha jag hann snora ner halva å slänga den i trashcanen å sen ba va tog min napkin vägen? så jag rev av snordelen å spara resten. borde messa honom för jag vill göra warszawa till våren. den polska vodkan talas det ju också väldigt gott om. jag saknar min lilla bögpolack även om han säkert inte gilla mig så mkt efter jag börja bossa över honom..

dagens låt: shout out louds - impossible

ps. plötsligt i vinslöv ska få en followup. ser fram emot ds.

illness

idag fick jag massage..det var trevligt men jag var tvungen att avbryta var 10e minut för att näsan rann. jag är sjuk och gnällig och hann med en fika i den gudsförgätna hålan med m. jag är sånotvadjagvardå. men jag orkade och tog mig därifrån. jag har slutat hata stället lika mycket och slutat förakta vänner som valt att stanna. men det kan aldrig bli mitt. aldrig kan jag få en plats på ett sånt ställe. en samhälle som känns som en trång tröja. meen man har väl kommit en bit när man vet vad man inte vill..det är mitt motto.
städade och hittade ett fjortisbrev från en vän. som innehöll saker som typ killen i 8c är så sjukt snygg. den låten som du sa att du hörde på radion..det är en tjej som heter britney spears som sjunger den.
när jag var i den åldern tyckte jag om att lyssna på nrj. vi fick inte in det på radion ute på landet..så min vän spelade in nrj till mig på band..brevet handlar vidare om vem som har mest pinsam familj och hur vi skulle vilja byta liv och bostad. jag tror vi fortfarande kan gnabbas lite om det om vi tänker tillbaka..mitt liv hade varit SÅ mycket enklare om jag bodde där du bodde. om jag levde ditt liv. vi hade det nog tufft på båda sidor..på båda ställena. som det är i den åldern allt är förbannat jobbigt. jag kom till exempel ihåg att jag inte kunde tänkta mig att visa min kropp naken för någon kille. det dög inte alls det jag hade och tex dom där märkena det blir efter kläder..inte kunde man väl visa sig så..det var ju så fult och det dög inte. det var en tid med jazzbyxor, buffaloskor, tommygirl-linnen. försöka pushaup sina små tuttar och sen hade jag en brun hårig jacka som en del kallade bruno efter vår hund. ärligt..den såg ut som ett djur också.
jag är äldre nu. jag duger, jag duger som fan (åtminstone brukar jag försöka tänka så)
nu ska mongolip gnälla lite någon annanstans och bli frisk. börja packa..på måndag drar jag

dom får väl töllas

sa mormor häromdan. jag är helt fascinerad av hennes och morfars dialekt. min mamma och mostrar kan också fast inte lika bra. dialekter är som koder. jag fattar oftast allt men inte alltid. tyvärr kommer nog många dialekter att dö ut och jag vill spela in dom och minnas och fnissa. när mormor säger, dom får väl töllas tittar jag å popsystern på varandra och fnissar. det betyder ungefär dom får hålla sig, eller dom måste ha tålamod. precis som i språk så finns det ibland inte bra översättningar. svenska är sjukt frustrerande ibland..att det inte finns lika många ord som i engelskan och det känns som man använder samma vokabulär all the time.
idag var jag nere hos mormor å berättar att jag åker snart. det ska bli kul. det är lite pirrigt men jag gillar det att åka till något som jag inte riktigt vet vad det blir..å tro att allt fixar sig. vara lite laidback så att säga.

det har varit en skitbra dag och jag har gått ut i solen och tänkt på folk som gör mig glad och charmy.
inte fått några utbrott. popsysterns kompis (som jag skjutsade) hade tydligen blivit lite rädd för mig när jag fick ett mindre utbrott när jag körde bil..haha. när r filmade mig när vi var på bilutflykt i somras och då fick jag  ett utbrott på min pod. det är inget ljud på filmen men man ser på ansiktet att jag svär en ramsa..heh..kanske borde lära mig att hantera det där.

jag skulle skriva om något som jag inte ens minns längre.
kanske att det känns så uppgivet när min vän berättar att det var hennes fd klasskompis som blev mördad i jönköping. att kvällspressen sen lablat det som håkan milds (fd "landslagsstjärna" i fotboll) syster har blivit mördad. som att hon inte var sin egen. hon var en känd persons syrra. sen ville tidningen köpa bilder på henne, av min vän..sjukt. jävla svin

det är något med den här kvällen. alltid är så jävla bra nuförtiden mest. det är mest upupup men ibland halkar man dit och så hittade jag den här låten.
beck - last cause



när jag hörde den först låg jag mest i en säng på landet i bangladesh det var rubbat varmt jag var trött på maten vi fick..trött på att äta ris och jag var sjuk, svag, depp och bitter för att doktorn inte hade gett mig starkare piller. det var glaskupekänslan och jag orkade inte prata med folk orkade inte gå in och ta plats..jag skrev mest och tänkte bakom mitt myggnät. och kände i magen den dagen påven dog.
inatt saknar jag trygga telefonröster och att du somnar intill mig med handen på min mage.

smalltalk med janne


det har iaf varit en bra helg och vi la oss vid halv åtta-tiden på söndagen efter vi träffat en rätt kul snubbe vid bussen. hamna på efterfest med mr cute och tyvärr enligt utsagor gayguy (dooh) på efterfest efter en träff i ett falafelstånd med bekanta. efter två vodkazip ville jag inte ha mer sen gick the cuteguy hem och jag tog en fag å höll mest på att halvsova sen tills vi släpa oss hemåt. vi gick ju bara dit för att du skulle få knulla, sa mitt damsällskap. ehh..jaha. ja inte ansträngde jag mig direkt inte ett ord sa jag till honom..haha. det är så jag vinner dom. efter lite eftermiddagshäng i stan åkte jag till det som kallas hem för tillfället och träffa janne på tåget..först blev jag irriterad när han skulle ha alla sina tomburkar överallt och sitta och dricka öl. sen började han snacka sa att min piercing var fin å sen hade vi nice chitchat hela vägen hem om rolling stones som janne tycker om a lot och om nagellack som är dåligt och håller inte alls många dagar. (vi hade till å med samma färg) sen prata han om sina intervjuer med fredrik&filip och jag tyckte det var rätt trivsamt faktiskt där han satt mitt emot mig och hade en rollingstonespin i tungform som blinkade rött, pannband och ett par glasögon a la hon den där engelska dragtanten vad hon nu heter..blåa med glitter och spröt som stack ut i kanterna
janne får självklart vara med på bild


image32

språktest



inatt drömde jag att en norsk kvinna utsatte mig för ett språktest. jag skulle veta vad vissa svenska ord hette på norska. ord som inte alls lät som svenskan. ungefär som att vispad grädde heter piskefløde på danska. på den nivån var det så att det absolut inte gick att gissa sig till. hon frågade något om en del på ögat..jag tror det var ögonlocket..jag visste inte alls. jag var rätt kass och kände mig nervös. sen frågade hon om "en svart person"
å jag svara..africanamerican niggah?? jag vet inte om det var rätt. det kom nog från gårdagens negerhumor och att vi såg tarantinos bulletproof kvällen innan. det är mycket niggah hit och bitch dit och härligt våldsamma & heta kvinnor. som g brukade säga när han gav mig filmtips: i think you like this one its lot of violence in it
nu vill jag självklart se planet terror..en kvinna som skjuter med k-pist från hennes benstump..kan det bli hetare?

shes so hot but if ill say it shell think im a sexist

shes so hot she make me a sexist, bitch


det här är nog den bästa serien sen ever. om antihjältarna i bandet flight of the conchors, den skumma managern, det kåta kvinnofanset. och sångerna oh sångerna LOL





slang

jag kom över det här lilla lexikonet med internetslang som jag kan behöva plugga på eftersom jag jag msnar med datanördar som använder konstiga förkortningar tex häromveckan var det glhf. lix woot? jag hade ingen aning om vad the nerd mena å då förklarade han som om det skulle vara en självklarhet att det betyder good luck have fun.
vissa saker har jag aldrig sett eller hört talas om, vissa använder jag som vardagsspråk
här kommer listan read and learn..så kanske man förstår vad lite mer vad dom snackar om

  • 1 - ! - siffran kan utbytas mot tecknet "!" och brukar oftast dyka upp efter en massa utropstecken till exempel "Yes!!!!!!111" med meningen att användaren är för exalterad för att hålla nere shift-tangenten för att skriva alla "!"
  • afk - away from keyboard, "borta från tangentbordet", inte vid datorn.
  • asap - as soon as possible, så fort som möjligt.
  • asl, a/s/l - age/sex/location, ålder/kön/ort; en vanlig fråga då man träffar nytt folk för att snabbt få reda på grundläggande information om dem.
  • brb - (I'll) be right back, strax tillbaka.
  • btw - by the way, förresten.
  • cu/cya - see you, vi ses.
  • ftw - for the win (komisk parodi på inkorrekt engelska), akronym som fungerar som en efterställd partikel och används för att poängtera något positivt, såsom Wikipedia FTW eller Kalle FTW.
  • fgs - For God Sake som för guds skull
  • glhf - "good luck have fun", lycka till (och) ha kul
  • iaf - i alla fall.
  • iofs - i och för sig.
  • irl - in real life, bokstavligen "i verkliga livet", alltså i motsats till datorvärlden.
  • imo/imho - in my (humble) opinion, enligt min (ödmjuka) åsikt.
  • lol - laughing out loud, skrattar rakt ut. Vanligtvis skall betydelsen inte uppfattas bokstavligt utan som en markör för, eller respons på, skämt eller ironi.
  • lr - eller.
  • noob/n00b - newbie, "nybörjare" och är en förkortning för "Noob Or Other Beginner" och är således även rekursiv.
  • ownd/owned - to own - från: att äga, regera, utklassa någon. Även pwnd, tros ha tillkommit på grund av hastig felstavning eftersom o och p tangenterna ligger bredvid varandra.
  • omg/omfg - oh my (fucking) god, herregud!, herrejävlar!.
  • plz - please, snälla.
  • tbx - tillbaks.
  • dd - du då
  • sj - själv
  • thx, thnx, tnx - thank you, thanks, tack, tackar.
  • woot/w00t är ett utrop som vanligtvis används inom onlinespel och som uttrycker stark glädje och exaltering. Används ofta i uttryck som "YAY! Wtg, guys! w00t, w00t!". Uttryckets ursprung är oklart. Utläsningarna "we own the other team" eller "winner on opposite team" brukar nämnas, men detta är förmodligen en efterhandskonstruktion. Förkortningen kan även användas som fråga, alltså som "what?".
  • wtf - What the fuck?, vafan?.


ps. vad betyder det när man pokear någon? ds.

RSS 2.0