30/10 i wanna be your friend

jag gråter litegrann inombords när jag tänker på att jag inte har möjlighet att vara i stockholm och på debban på lördag för att se late of the pier och sen dansa till influgna dj cutie aka ellie.
 ett av det senaste årets bästa dansmoments dhar varit att dansa till dj cutie. och så missar jag också att se/höra den där mannen hon ska dj:a med. när kommer du till min stad och djar kvinna..vava?

nu ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig imornkväll. har redan helgfeeling. det kommer blir så bra såå.
 sen skolfest på lördag & jag ska spana tillsammans med jlove. jag går dit som hennes flickvän.

inte nog med att jag och bästisen och jag köper likdana kläder & skor. vi har samma lukt på vårt body shops stuff också.
hon luktar mango jag luktar mango. vi luktar så gott att man bara vill äta upp oss



29/10 stick, båda två (jag kanske kommer om en stund)


ibland blir jag varm i magen.
varm över att kunna gå och öla efter jobb med två asnica boys som jag känt sen jag var 17.
nu låtsas vi att vi är vuxna, vet mer än vad vi gjorde då men är fortfarande osäkra och blygisar i vissa sammanhang.
back in the days var det mest kent och fester med hembränt. det är få av de personerna jag har valt att ha kvar sen dess
vardagshänga ftw och gå hem lullig och dricka te hos nästa vän för att komma hem och ha bästisen här hemma.

jag sov utan att svettas inatt..äntligen. kanske för att jag dumpade skogen på benen? kanske annat
det enda som suger ordentligt är att sterling har gått åt helvete...vilket förmodligen innebär att jag inte kommer vilja betala den där biljetten till oslo med ett annat bolag..vi får la se.
det kanske är lika bra


har en väldigt skön tjej på jobbet. vi bondade över fuckbookchatten idag. jag råkade avslöja för henne vem spanet är..ooppus det kommer säkert snart komma ut. stalkade honom där och han har någon brud på presbilden också..suck
aja.
snart är det helg. snart är det firmafezzten.

just ja..också snokat upp att högstadiebästisen ska gifta sig..omg! hon är såå lillgammal och tråkig och lycklig över att hon flyttat in i ett radhus. snart kommer hon säkert vilja skaffa barn också..glhf. det är lite märkligt att barndomsbästisen ska vara tärna. undra om jag blir bjuden. jag är inte bitter på henne längre, vi är mest bara väääldigt olika. hon blev så tråkig där någongång. tråkig och helt obsessed över att vara i ett stabilt förhållande med en man hela tiden bara för att hon inte pallar att vara ensam..jaja.jag går gärna på bröllop.

nu ska jag gosa ner mig i sängen och sooova

ps. grattis igen till bästaste hesten som fyller år idag. puss crazylegs!! d.s

26/10

jag har haft en kalashelg
utgång med bästisen. läskiga män som stalkade men det är alltid fint med bästisen. vi var hetast där. hade ett antal män att välja på om jag hade velat. det dög inte och jag var inte intresserad och allt kändes ok ändå.

lite för lite sömn. vakna av sms och inte kunna gå miste om att bli bjuden på brunch. över till kussens place. jag, systrar bästisen och kussen äter världsgoda blåbärspankisar..mmm. thanks luv.

stan. trötta. hitta sprayet..äntligen

äta god mat, hänga hemma med systrar. övertrötthet och låtsasdanska så jag och bästisen skrattar tills vi gråter.

idag åkte vi ner till havet och kallbadshuset. bastade och glodde på havet. gick och doppade oss tre gånger. skrik och fnitter. det gjorde ont av kylan men helt skönt. massa skön avslappnad nakenhet. massa sköna kvinnor. det är nog asnice där på sommaren då jag tänker mig att alla sitter på bryggan och i små bås,,njuter av sol och är bekväma med sina kroppar.
gå i regnet, men lugn och avslappnad i kroppen efter bad, ta en burgare. systrarna åker, jag åker hem.
nu väntar jag på att vi ska gå och se låt den rätte komma in
den här helgen har varit så jävla skön och jag ser redan fram emot nästa då det är firmafest!

23/10


idag snackade jag med en cp kund som sa att han skulle ringa politi..go ahead lix. jag sa enough nu tänker jag lägga på. han hann först..darn
jag gillar mitt jobb. eller jag menar jag gillar folket på mitt jobb. min beundrare försökte fråga vad jag gjorde till helgen jag bara..ehh syrran kommer (pjuuh).
vi skriver utvärderingar om folk. på spanet skrev jag "cute" under övriga kommentarer. och det är han som har hand om utväreringen..:)

när jag stod och väntade på en dudette för att ta dagens fika så ställde jag mig utanför hm rätt nära en man
han bara "är det du som är helen?" neee, sa jag. om han hade varit het så borde jag sagt..of course och snott någon annans dejt.
dudetten har varit ihop med min vän. lite knepigt där..hon bara.."jag vill inte veta" och jag fattar. så jag kan inte säga att jag vet om hans jobb, om han nya, att hans varit hos mig att vi har hängt osv..det är lite skumt.
anyways. vi pratar skvaller och relationer som vanligt. denna kvinna är en ambitiös typ som säkert kommer jobba på något departement om några år.
faktum är att vi är kind of pals innan vi ens blivit utkrystade av våra mammor. våra mammor låg och snackade på bb innan vi behagade komma. dudetten kom först..jag dagen efter.


tittar på the hills och känner igen mig i lauren och hur allt är med brody i säsong 3.
lite mindre drama i mitt liv, men ändå

jag får määrkliga, komiska mejl. *hemlig*

så har italienaren hittat mig på fuckbook. det roliga är att han inte aaaallls heter det som han heter i min telefon..och det var han som skrev in det..han heter ju något jättevanligt men med ett italienskt efternamn..haha!
kanske smeknamn? kanske fylla?
anyways det är alltid lite ångest å bläddra igenom folks bilder och se om de är ok..om han, dem är ok.
det är väl ok. han är rätt liten bara..han påminner ibland lite om ryan i OC. iaf håret.

btw varför har man extra svarta hår som växer från leverfläckar? jag fattar inte. inte så hett med en liten hårfontän från en leverfläck kan jag tycka. mitt benhår börjar få imponerande längd. behålla..inte behålla?

har en liten elev på jobbet. jag gillade min förra, tjejen mer. hon var rolig, tyckte jag var rolig och hon hade koll på läget när hon skulle sköta mitt jobb. den lilla norrlänningen som sitter med mig nu, har inte det. lite väl tankspridd. ännu mer än jag brukar vara..och han messar sin flickvän 300ggr om dan. orka med parparasiter lix..
jag vill ha tjejen så jag kan glida och inte behöver sitta och förklara hela tiden..

imorgon är det ääntligen helg. utgång sen häng med systrar. greit
take me anywhere

20/10 part two

jag är mer positiv måndagsmänniska idag än jag varit på länge.
just nu känner jag mig inte bitter eller besviken
känner mig gogogo. (om jag får sova lite iaf)

idag pratade jag med en engelsk kille som satt i fängelse. han var trevlig.
jag fick spanet att skratta och le åt mig..
har nog en beundrare på jobbet. men han är hunkig och dricker proteinpulver för att bli större.
proteinpulverskillen är inte min typ av kille.

jag har gjort ärtsoppa för första gången i mitt liv ikväll. den kokade 1,5 timme..fatta ambitiöst

har dejt imorgon och redan tre fredagsalternativ att välja mellan. yay

det är som att det är helt lugnt nu.
att jag fattar hur det ska vara.
jag känner mig lugn och osentimental

20/ 10 the köpenhamnstory

köpenhamn var regn, trams och mobba danskan genom att prata hittepådanska
men alltså en del av dem är ju sämst på det där med att förstå oss
jag beställde två vann..alltså inte vatten utan "vann" han fattade ändå inte.
andra börjar med engelska direkt då blir man lite offendad och tänker..hallå det är vi som inte fattar..inte ni
shoppa loss på gina. dregla på urban outfitters. men alltså urban outfitters är inte samma här i norden..det går inte att ignorera priserna lika bra.
köpte skinny jeans för 99spänn på gina *nöjd*
sen äta sig tokmätt på rizraz..som vanligt.
och sen var vi ju på erotikmuseét också. det första vi såg där när vi kom in var en gigantisk kuk..bara..ok. den dyrkade fallosen..igen. tyvärr var det lite för lite nakna män på väggarna (surprise). men det fanns massa snygga nakenfoton från 20-30 talet där kvinnorna inte ser våpiga ut ..utan tuffa, luriga och glada. vi har även läst om chaplins fuckade sexliv..att rousseau gillade spanking osv.

vidare till öl på bankeråt. vilket var precis som kussen sa. skumt med uppstoppade djur och dockhuvuden som lampor. men mysigt och avslappnat. vi satt och drack våra öl intill en uppstoppad struts med en utklädd ren sittades i en sadel på strutsen..ehh
ett ställe som man skulle kunna tro var fullt med hipsters eller alternativt folk. (whatever that is) men det var medelålders par och yngre blandat
sen culturebox, förstod om igen vad kussen menat med "det känns som man behöver knarka för att dansa där"  det var electronica med varierad kvalité på dj:sarna.
vi fuldansade och mobbade djs som var lite väl kåta på sig själv
och sen kom han..The DJ. åhh. undra om han var dansk
han var så sjuuukt het när han stod och spelade. hans armar var bara...*dregel* han såg helt söt&snäll ut. tyvärr gick han senare. jag stod och bara glodde på honom när han spelade. han spelade definitivt den bäst musiken under hela kvällen.
hade någon konstig kille i linne och tribaltattu efter mig också. han försökte prata med mig. hög volym+danska=fatta nada
han hade babyface dessutom..inte ok.

sen kom det någon annan jag av misstag trott var lite het. han tog med oss ut på cigg och bjöd på cider..han bara i want to buy you a drink..you dont have to talk to me or anything..vi bara..okdå
mer dans. sen kom det en sötis på dansgolvet. han skinnjacka och kofta under..bästisten säger att det är typiskt mig att ta män som går på klubb där det är 40grader varmt och ändå envisas med att ha på sig jacka. min typ, påstår hon (husband hade alltid skinnjacka inne på klubb..tror nästan spretet också var typen som skulle se cool ut och hänga med jackan på sig. )
anyways jag dansar fram och hånglar upp honom. han visar sig vara lammkött..det var lite lammkött eller 30+att välja på där.
alltså det är en sån klyscha men när vi smygröker en cigg på toa och han säger att hans päron är italienare så kan jag inte låta bli att be honom säga något dåligt till mig på italienska å han viskar till mig..översätter och jag flinar..:)
mannen vill ha mig. jag vill ha honom. men alltså orka ta sig till utkanten av stan klockan fem med någon som bor hos sin mamma *haha*..så jag ljuger och säger att jag ska jobba.
efter att ha limmat på varandra ett tag dumpar jag honom och går med bästisen.
vi bytte nummer så vi får se vad som sker. vi kan gärna träffas för lite funtime någongång. då hans mamma inte är hemma!
det är något speciellt med utlandet alltså. det är skönt att prata engelska istället. om man nu vill prata..
det är bra att prata engelska när man raggar och knullar. det är enklare och mer spännande. eller hur gals?


idag har vi varit duktiga. tvättat, städat, handlat. glott på film och fnissat
jag har den bestaste bestisen

hoppas du har det kalas i englandet hesten! hälsa alla och hångla med lite söta indiekillar för mig också..

xo

19/10 nyvaken

mormor ringde för 10 minuter sen
-jag väckte väl inte dig?
-öhh neee (jooo)

jag var lycklig över att komma hem till min säng klockan sju imorse.
jag tackade dock nej till att följa med mannen som var attached to my face tidigare under kvällen.
även om jag sa till honom att "you were just what i needed" , för det var han då
mer updates om köpenhamn senare.
först ska jag slökolla på the hills och orka duscha lite.

annars lyssnar jag på den här väldigt mycket nu



16/ 10


ibland när jag tråkigt på jobbet kollar jag på blocket eller tradera
jag är fascinerad över hur fula saker folk säljer
särskilt klänningar
särskilt alla brudklänningar under rubrik a la " jätte fin brudklänning med spets. endast används en gång"
en gång? no kidding
dessutom verkar det som att var och varannan på sånna sidor särskriver.
(ok ja jag stavar fel rätt ofta och sådär, men det flesta borde väl ha koll på jättefin?)
aja jag skulle regga mig men orkade inte. kom inte på något jag att heta *noll fantasi*
ska sälja min tonårsklänning från camden tänkte jag.

eftersom det här håller på att bli negativa bloggen 2.0 så måste jag göra en liten u-sväng och säga att det är trevligt att jag hittat en gammal vän via facebook. vi delade rum i ukraina en gång i tiden och bondade. sen tappade vi bort varandra några år.
något annat trevligt är mejl från bruden. och att jag var forward nog att säga vad jag tyckte och att det är hennes tur att försöka släpa mig ut nu
en tredje plus är att jag och bästisen ska på äventyr i köpenhamn i helgen. äntligen lite action.  kollar klubbar och det ser rätt bra ut. hon och jag och dans och svett..yay.


peace out

15/10

jag är lite trött på att jag fortfarande får mejl av tele2 att jag ska rösta i idolfinalen på fredag. 1. jag sänker mig inte till att titta på idol. 2. jag har ingen tv

jag är lite trött på att vakna upp plaskvåt av svett på natten. min tröja från inatt är fortfarande blöt. mm such a girlygirl

jag är trött på bråk, jag är trött på att jag är en sån tjurskalle.

hoppade träningen. funderar på att lägga ner den helt. j kom istället och fikade och hängde i soffan med mig.

jag är otålig och rastlös. jag väntar på något stort. något himlastormande. något annat. något mot det vardagsgråa.

14/10

åh. jag fick ett missat samtal från englandsnummer idag. kunde inte svara eftersom jag var på jobb och det verkar inte finnas någon vettig sida där man kan leta upp vems nummer det är..åhhh
kanske husband som finally tänkt höra av sig och be om ursäkt för att han är ett sånt ass? nee skulle inte tro det va..

har haft mansbesök sen i torsdags. nu har jag inte det längre.
lover har åkt hem. jag har gått hem, lipat en skvätt och ätit middag med frugan.

så jävla typiskt att filmduken får ett cp-ryck just när han åkt...suck.

trött &mensig.

bror fyller år idag. märkligt att jag inte skulle ha koll på det alls om det inte var för fuckbook. minns inte ens när vi pratade senast. måste varit över ett år sen. trist. vi som brukade fylleringa och ringa när vi inte kunde somna. märkligt som sagt.
det är så mycket historia. alla dessa trassliga tonårsår ihop. pulkaåkning, mopedhankning, skedning. jag saknar honom ibland.

nu blire film.

7/10 på tapeten idag

*trötthet

*j klarade sin uppkörning. grattis igen love

*bestämma om jag ska gå på träning eller afterwork-öl imorgon.
  +kan vara bra att hänga med folk för att lära känna dem mer, spanet ska dit. spanet som aldrig ler. jag har kanske sett honom le tre gånger. en gång mot mig dock. tror inte han ser hur jag ler mot honom. bögen ska dit. jag gillar honom
  - inga av de jag eg känner har tänkt gå. jag borde träna. jag borde spara pengar.

* knepiga ställningstaganden. när skickar man in någon som tagit en för stor dos av whatever knark. när ringer man ambulansen och då personen i fråga inte vill bli busted? knepigt som sagt. nu verkar det som det löste sig iallafall.
jag är nog alldeles för osympatisk i sånna fall, iaf om det inte rör någon jag känner.  jag är mest bara..lägg inte över ditt jävla problem på någon som inte ska behöva bära sånt och inse att du tar alldeles för mycket skit, ta tag i ditt liv. osv.

*trötthet. (i repris. mot sängen)

6/10 håll mig hårt, låt mig gå

eftersom jag är en sucker för klass 9a var jag naturligtvis tvungen att se håll mig hårt, låt mig gå, eller hold me tight, let me go som den egentligen heter. det var jag, lillkvinnan och fem andra på en folkets bio någonstans i sverige. sist jag var i den lokalen var jag full och dansade till en blip-blop spelning.
det krävs inte så mycket för att spela på min fiol om man säger så. jag är blödig by nature och så är det med det
men det var en sån film, dokumentär som man lipade till och skrattade åt om vart annat.
det är skönt med få tillrättalägganden, ingen voiceover.
se den


annars har jag världens bästa bästis. som frågar mig om jag kan sova hos henne och sen visar det sig att det kanske är jag som mest behöver det. någon som ligger med fingrarna i håret medan jag måste få ur mig det där som skaver.

det kommer bli bra allt det där
mer logiskt och mer klart.
när jag än en gång inser vad jag behöver och sen handlar utifrån det.
när jag är redo.

4/ 10 kanelbullsdagen

idag hjälpte jag vänner att flytta.
sen blev jag bjuden på godagoda chockladbollar
traskade mot systemet och gick förbi en cute pojk som stod på gatan med en liten låda (alla måste kolla) i famnen
jag förstod inte riktigt först. jag glodde mest på honom och lådan. den här pojken bjöd alltså på hemlagade veganbullar.
tog en bulle och blev helt glad
in på systemet, ringer bästisten och frågar hur lång pojken är som hon träffar lite till och från.
inte så lång, säger hon
det är alltså samma pojk som stått å delat ut bullar. sååå cuute.
sen kommer han hem hit för att bjuda bästisen också..så himla fint. ta honom baby!

har stångats med folk på stan och fy fan vad trött jag är nu.
hittande ett wannbevinterjacka och ett fint halsband och lite smått och gott.

jag och ed planerar höstens after work häng..skulle va en så nice rutin.
någon dag ska vi sitta hemma hos honom och han ska spela all den svenska indie för mig som han tycker jag missat. det ser jag fram emot
vi ser totally ut som ett matchande indiepar när vi hänger.
funderar på att be honom pimpa min blogg eftersom killen som sagt han skulle göra det inte går att få tag på nuförtiden.

fick ett sms häromkvällen från en vän jag inte träffat på länge, som skrev att hon saknade mig.
det var precis vad jag behövde.
så imorgon blir det fika med den lilla kvinnan.

2/10 little miss keep your distance


åh. jag är så irriterad och frustrerad.
på allt och på människor omkring mig som beter sig konstigt och drygt. och i allmänhet inte gör som jag vill..
gaygay. jag funderar på att stänga in mig och tjura i helgen
enough lix.

men jag kommer iallafall vara snygg i håret.
nyfärgad och allt.

en käftsmäll, ett ligg eller en helkroppsmassage är vad jag behöver
eller en kombo.
i omvänd ordning då.

RSS 2.0