26/12

det är byn, ledigt, skogspromenader, vedspis, stjärnorna på slottet, familj, hundgos och allt det där
ikväll är den stora gåutkvällen och jag har aldrig gått ut den 25e, ever och lär väl aldrig göra det heller.

jag känner mig otillfredställd & disconnected.
rastlös, sällskapssjuk och otrevlig.



kom snart my dear pairhorse

18/12

blogg.se har tappat bort mina inlägg det senaste dagarna men skitsamma
det känns som att jag och bästisen ska vara  långt bort från varandra nu. eller iallafall länge.
det är inte särskilt länge, särskilt långt bort och jag kan bara ringa så ser vi julkalendern ihop på distans
jag är väldigt van vid att ha henne runt mig helt enkelt.
jag gillar vår nya julstjärna. när man tänder den lyser det rött, mysigt och porrigt.
passande då jag har en man som sover sött i min säng as we speak.
naw

15/12 part two


cybersexkillen (vi har aldrig haft cybersex alltså men han fyllesmsade en request out of the blue en gång) skulle ha med sig en hemlig gäst till min kompis ikväll
jag gick och fantiserade om att det skulle vara f, såklart
det var inte f. det kom ingen alls
jag undrar vad han gör, vilken stad han bor i , vad han har för nya vänner, hur han klär sig, om han är tjock eller anorexiasmal, om han fortfarande inte sover. om han är nykterist eller halsar absinth
det var så han var, allt eller inget
bra vän eller någon man inte stod ut med när det blev för mycket. han blev alltid för mycket

du var ett jävla pain in the ass sist vi sågs, men jag var för elak.
vi var alldeles för bra på att munhuggas och komma åt varandras svaga punkter.
så förlåt & hoppas att allt inte är så kaosartat i dig längre

 jag skickade ett mess men han har säkert bytt nummer flera gånger om sen sist.

15/12

mm
helgen är egentligen inget större deal att gå in på. mer än att det är skönt med fester där folk är avslappnade, odryga och det inte sitter någon jävla indiekille som är jävligt kåt på sig själv, som vägrar lyssna när man snackar musik eftersom det är han och hans polare som är the center of attention.
jag orkar inte folk som ska impa på varandra med det ena eller det andra. som försöker för hårt att vara snyggnördiga, hippa och inne.
jag ger inte mycket för att gå ut nowdays och mina fyllor blir aldrig särskilt spännande. jag sitter hellre och fyllesnackar. jag är hellre med mina vänner, jag halvligger hellre i daves säng med en öl i handen och spelar tv spel. den där massan av ottraktiva utseenden och beteenden och jag har så svårt för grupper med nya, jag gillar dem inte alls. och om de är ok så  ger jag dem oftast inte chansen, det ligger alltid närmre att vara otrevlig och avvisande än trevlig.
även om jag kan ha span så blir jag aldrig tillräckligt kåt eller motiverad. det är kanske vintern och mörkret som frugan sa.
ge mig vår och hångel. ge mig händer som är mjuka som den där englandskillen den kvällen e spelade och jag hade rökt med mina exkollegor,som drar ut en och säger "hug me" på ett oslemmigt sätt.. ge mig lite jävla spänning. ge mig te på sängen, ge mig män som vill gosa i duschen morgonen efter man träffats första gången. ge mig connection. ge mig en kram, ta bort luggen ur mina ögon och säg "it's gonna be alright", när jag angstar.
jag är trött på att inte se något jag gillar när jag är ute och jag uppnår aldrig det jag vill uppnå, så jag är hellre med mina vänner, med människor som faktiskt ger mig något på riktigt.

försöker släppa stressen över saker som ska göras, att få dåligt samvete inför sig själv för jag sagt lite löst till folk att jag ska träffa dem snart och det kommer jag inte göra. över mejl jag inte svarat på som är till folk jag inte ens känner. spela roll liksom.

jag vill kunna slappna av tillräckligt för att kunna läsa, jag har läst kanske sammanlagt 50 sidor ur olika böcker sen augusti.


idag har varit en totally bakisdag med frugan. det är så skönt och bara slöa, sitta och fnissa i soffan ihop.

nu det lite late. sova, nu!
någon kommer vara trööött imorgon

13/12


tja. whats up. mitt jobb är lite tråkigt nuförtiden. min granne har flyttat, vi som precis började komma in på snuskämnen.
jag och bögen har hittat varandra på fyllan men våra samtalsämnen är inte helt ok för mig att tala om öppet på jobbet. *småpryd*

alltså vad är grejen med sånna där fuuula "modellfoton" som alla verka vilja ta nuförtiden och sen lägger upp på fuckbook.
är alla verkligen så kåta på att låta sig stylas så de ser ut som en idoldeltagare å sedan ta pics där de har långt svallande hår som fladdrar lite av en fläkt. suck
(om jag fick erbjudandet skulle jag säkert tacka ja)
men måste de göra sig så fula, så 30årig-någonting-mamma

jag fick en inbjudan av spotify av ed. jag antar att jag försväntas vara tacksam. det där med att ta tag i sånt internettjafs är inte riktigt min grej nuförtiden.


trivs med att vara hemmamupp. imorn blir det kanske utgång men jag gillar att vara hemma helt enkelt. visst det är trevligt ute ibland men folk är sällan tillräckligt snygga eller ostöriga för att jag ska bli pepp. det där med att connecta, vara inbjudande och trevlig mot folk jag inte känner ute är kanske heller inte riktigt min grej. less talking more hångel..om jag får välja. om jag skulle orka.. men är iallfall pepp för julfesten imorn där massa folk ska ta med sig mat till veggojulbord..fatta paltkoman.
det trevliga nya bekantskapen, filmaren från jobbet, kommer vara där men alltså antingen missuppfattar jag honom/ han är bara konstig eller är han så jävla torr och tar allt man säger på fullt allvar. orka!

jag har kirrat det mesta inför jul. bakat och stått i. imorgon fixar jag så gott som allt som är kvar..yay..duktigt.
no ångest.
ska bara hitta några schyssta kläder till jul/nyår också.


mina systrar är sånna smstofflar(plural på toffel här?) och håller på heela tiden när de är här
sen kommer jag på att jag är en rätt stor msntoffel. busted!


en lussekatt till kanske?

3/12

jag och frugan följer julkalendern på svt play. we like

blogg.se är cp, fick inte gårdagens inlägg postat, men lika bra det (emoinlägg)

idag är jag mer på g, ska släpa mig till jobbet imorgon

är såå trött.

den goda hustruns man har upptäckt bloggen,,oh the drama. synd att den läggs ner nu bara.
jag gissar på att han kommer ta ut skilsmässa rätt omgående.
skriver man om sånt offentligt så får man vara beredd på att folk faktiskt kan snubbla över det.
synd att hon inte hann skriva monogaminlägget som jag önskade.

och något mer jag gillar är den här. jag är helt hooked. den godaste yoghurten ever..har inte hunnit testa jordgubbsmaken än.
dyr, men förbannat god. try it


1/12

vi såg girlfight på filmcirkeln
jag är svag för bittra och aggressiva kvinnor
det är synd bara att de måste lägga in lovestories ofta i filmer med sådana kvinnor i huvudrollen, för att dämpa den hotfulla bilden av en våldsam kvinna. för att det är jävligt provocerande med en kvinna som är aggressiv OCH som inte bryr sig om eller intresserar sig för män. där bilden av den mjuka kvinnan också måste visas upp för att väga upp den andra, provocerande sidan.
sen går det ju i det flesta fall bra för dem när de hittar en man som gör dem mjuka, när de träffar kvinnor däremot brukar det oftast gå åt helvete i filmer. det börjar bli lite tröttsamt det där mönstret.


Michelle Rodriguez är helt het i rollen som boxare. ge mig de där armmusklerna!





kolla min nya cuta tröja jag skaffade i helgen



flightoftheconchordscutastickadetröjor-wannabe





imorgon ska jag vara hemma. kolla upp njurar-mission






RSS 2.0