nudies

porrsurfning i recommend: http://www.atomicpinup.com/

vilket påminner mig om att jag ska komma ihåg att titta efter den vågade-bilder-från 20-50-talet-kalendern som jag såg på ett antikvariat.

die freundin


man vet att man är rätt tajt med sina galpals när man håller koll på vilken deras mensvecka är




ps. idag spelade dom isis på existens ds.

no 1

jag är nummer ett. a winner.
om det fanns SM för att få så många djur och saker i ögat som möjligt när man cyklar till jobbet skulle jag vinna
lätt!

ambivalens

ja hur ska jag kunna välja något bevis när jag inte ens kan bestämma mig för min blogg ska se ut

idag har jag grenslat fuckdaddy..höhöhö..ja, det handlade inte om naket då alltså.
jag upptäckte att jag är sjukt otränad. dessutom kunde jag knappt röra mig normalt av all träningsverk jag hade efter helgens vilda dansfest
jag ska bli the fittest fitta i höst.

saker och ting börjar hända. jag håller mina hemligheter hemliga tills saker och ting är klara

idag är första dagen sen ever som jag inte känner mig sönderstressad över allt jag ska fixa på kvällanra, ringa folk söka jobb osvosv. jag har bara glidit..ingen to do-list alls. jag undrar om min värld rasar om jag inte har mina listor..jag vet knappt vad jag ska göra med tiden.. hjelp.
kanske gå och lägga sig i lite mer vettigare tid idag..huh?

fittverket

ok..jag vill ha ett personbevis..går in på skatteverkets hemsida för att fixa en och slippa sitta i telefontråkkö
jag vill bara ett bevis till när jag åker outlandish eftersom jag läste att det var bra å ha någonstans. man vet ju hur det blir..byråkratitjaffs har jag fått en överdos av i englandet..
alltså..dom här bevisen finns att få

Adoptivbarn

 

Adoption (adoptant)

 

Adress
I personbeviset visas din adress och datum för senaste folkbokföring.

 

Anställning
I personbeviset visas även medborgarskap.

 

Ansökan
I personbeviset visas även datum för folkbokföring. Personbeviset kan användas i samband med olika former av ansökningar. Om du i stället behöver styrka ditt medborgarskap bör du välja ett personbevis för "Anställning" eller "Studier".

 

Ansökan om svenskt medborgarskap
I personbeviset visas folkbokföringsuppgifter som normalt behövs för din ansökan om svenskt medborgarskap hos Migrationsverket. Är du svensk medborgare och sambo med den som söker svenskt medborgarskap beställer du "Familjebevis" där motsvarande uppgifter visas.

 

Ansökan om visum hos Migrationsverket
I samband med en ansökan om visum för tillfälligt besök i Sverige kan referenspersonen i Sverige styrka sina folkbokföringsuppgifter med ett personbevis.

 

Bankärende
I personbeviset visas även ditt civilstånd. Är du under 18 år och behöver personbeviset, välj då personbevis för "Ansökan" där uppgift om vårdnadshavare framgår.

 

Begäran om förvaltarfrihetsbevis
Information från PRV: OBS! Om du tänker bli utgivare för en periodisk skrift ska detta personbevis skickas till överförmyndarnämnden i din hemkommun för stämpel och underskrift, innan den sänds in till Patent- och registreringsverket.

 

Bodelning

 

Boendeparkering

 

Bostadsbidrag
Personbeviset visar datum för folkbokföring. Har du familj kan du även behöva ett "Familjebevis" där uppgift om make/maka/partner och barn visas.

 

Bosättning

 

Faderskap

 

Familjebevis

 

Fastighetsärende
Personbeviset visar även dina uppgifter om medborgarskap, make/maka/partner och datum för ändring av civilstånd.

 

Förvärvstillstånd

 

Gåva
Personbeviset visar även medborgarskap, civilstånd, make/maka/partner samt uppgift om dina föräldrar/vårdnadshavare om du är under 18 år.

 

Handelsbolag

 

Hemortsbevis
Personbeviset visar var du har din hemort dvs i vilket län,kommun och församling du var folkbokförd den 1/11.

 

ID-kort

 

Inbjudan
Du som är referenspersonen till någon som ansöker om visum för tillfälligt besök i Sverige behöver detta personbevis i kontakten med Migrationsverket. I personbeviset visas dina uppgifter om medborgarskap och datum för eventuell in- och utflyttning till Sverige.

 

Inteckning

 

Körkort
Numera behöver du inte beställa personbevis för körkort annat än i undantagsfall t ex när du ska byta ditt utländska körkort till ett svenskt. De uppgifter som krävs för utfärdande av körkort finns tillgängliga för Vägverket dagen efter registreringen i folkbokföringen.

 

Lagfart

 

Lägenhetsbyte

 

Näringstillstånd, utländskt företag

 

Pass
Personbeviset används vid ansökan om utländskt pass, främlingspass eller liknande. Numera behöver du inte beställa personbevis för svenskt pass annat än i undantagsfall. De uppgifter som krävs för utfärdande av svenskt pass finns tillgängliga för polisen dagen efter registreringen i folkbokföringen.

 

Pensionsärende

 

Serveringstillstånd

 

Sjömansregistrering

 

Skilsmässa
I personbeviset visas uppgifter som behövs i samband med ansökan om äktenskapsskillnad eller partnerskapskapsskillnad

 

Skuldsanering

 

Stipendium
Personbeviset innehåller även dina uppgifter om medborgarskap och civilstånd. I de fall du behöver styrka att du har barn komplettera med ett "Familjebevis".

 

Studier
Personbeviset innehåller även dina uppgifter om födelsehemort och medborgarskap. Är du under 18 år visas uppgift om vem som är vårdnadshavare för dig.

 

Svenskundervisning
Personbeviset används av dig som ska söka till SFI (svenska för invandrare) och innehåller dina uppgifter om medborgarskap samt datum för folkbokföring vid in- och utflyttning till Sverige.

 

Tillstånd
I personbeviset visas dina uppgifter datum för folkbokföring. Personbeviset kan användas i samband med ansökan om tillstånd hos t.ex. länsstyrelsen. Om du i stället behöver styrka ditt medborgarskap bör du välja personbevis för "Anställning" eller "Studier".

 

Uppehållstillstånd
Personbeviset är avsett för utländska medborgare som ska söka uppehållstillstånd i Sverige. Är du referensperson till någon som tillfälligt ska besöka Sverige använder du personbevis för "Inbjudan".

 

Vårdnadsärende

 

Yrkeslegitimation

 

Äktenskapsförord


gaah, palla. vilket är det jag ska ha?
ok.. ge mig en sjömansregistrering tack.

ansiktsbok

carl bildt har facebook. bildtan verkar vara en modern man. trots allt. jag undrar om han har göran persson och alla dom där på sin vännerlista?
jag har inte facebook..jag har inte last..jag har inte fickr inte bilddagboken inte myspace. jag har helgon..å haket fast jag aldrig är där
är det ingen mer än jag som vill vara lite hemlig? alltså jag överväger ändå facebook för att hålla kontakt med mina outlandish vänner. men facebook har väl inte kallats en skolkatalog för vuxna för intet..
jag vill inte att människor sen gymnasietiden, högstadietiden ska snoka upp mig och ta reda på vad som blev av mig. jag tror att vissa saker, vissa människor gör man bäst i att lämna bakom sig.
men jag kanske måste skaffa det ändå för att se..det är som en drog som har drabbat sverige och världen å nu är alla fast. vi som är utan facebook får unajta oss. hålla samman
ge mig lite mindre ett och noll och lite mer händer hud och kontakt

i could smile for you



en ovana jag har är att le.
när jag msnar
när jag pratar med guys som får mig att le . dvs dom som jag tjänner något för.
sen sitter jag här och fånler och dom som går förbi kommenterar det alltid..varför sitter du där och flinar?
det är därför jag inte ska ha webcam..ever
lix..gud förbjude hur självgoda dom skulle bli dom visste att jag log mot dom..åt dom..av dom

dirt

det har varit en bra och rätt underlig dag när jag hamna å jobba med en kusins boyfriend..en kusin jag inte sett på säkert 3 år. och han hade jag aldrig träffat..men nu är vi nästansläkt å vi jobbade ihop. killen visa sig vara trevlig och (men) tjabbig..blablablabla  han berätta både det ena och det andra och efter några timmar så har jag fått reda på att boyfrienden och den här kusinen inte har det så jättespännande i sänghalmen..som det kanske blir efter 5 år..vadvetjag. det är underligt med människor som berättar väldigt privata saker med nya människor sådär..å jag ba blablablabla. å sen sluta det med att vi snacka sex. första gången vi pratade..men nästansläkting. märkligt..mycket märkligt.  dock har ju jag lagt till med min fjortisvana att rodna och jag såg i backspegeln att jag rodna fast jag inte ens kände mig generad eller obekväm..ens när han kom in på att ja..med mitt ex så var det ju rätt "rough" . jag vill mest börja fnissa. vi prata runt det eller jag gjorde det..prata utan att eg avslöja något och lets face it sex är ju typ det mest intressanta att snacka om..det sluta iaf med att vi kom fram till att tjejer nog generellt är grövre i munnen och mkt mer privata och lämnar ut detaljer när dom snackar med varandra om sex.. jag gör det..a lot. sen är det alltid någon som brukar utbrista, jag hoppas fan inte att killar snackar så här om oss..
så nu har jag alltså en sexsnackskompis på jobbet..
hans fördomsprofil om mig var ju rätt rolig
- du sitter säkert hemma och lyssnar på rage against the machine och är vegan..
hehe, sa jag. jo R.A.T.M har jag ju en platta med och jag är veggo.
sen visa det sig att han inte vågat prata med mig på hela sommaren för att jag hade ett sånt "killerface"
haha..varför är folk rädda för mig bara för att jag inte ler så mkt?


annars har jag FYLLT ÅR
det hände inte så mkt. jag spenderade det på festivalen för typ 4e året i rad.


varför får jag jämt dåligt samvete för att jag ger mina vänner för lite tid och jag tackar ja till alla som vill träffa mig och sen blir det bara stressigt å halvdant..jag hatar den känslan i magen och det är därför jag inte tänker bli en förälder som sitter där med dåligt samvete för att jag inte ägnar mina barn tid nog..jag tänker inte skaffa kids alls.
jag borde lösa det här problemet genom att
1. skära ner på bekantskapskretsen. eller
2. fösa ihop dom. eller
3. lära mig att prioritera

istället lägger jag  min tid på att läsa linda skugge som bloggar för amelia. jag tycker inte ens om henne..längre..
 och fredrik virtanen som är tebaks..wii. välkommen  http://studiovirtanen.blogspot.com/

i wish i could eat your cancer away



det är alltid någon. jag träffade c som var sjuk och nedstämd för att hennes mamma just åkt in på akuten och har cancer lite här och var i kroppen. ja, jag minns hur det var förra året sa jag. sen kunde jag ju inte med att säga att han dog efter några månader.
det är alltid någons mamma, pappa, syster, partner som får cancer. överallt. om det hände mig så skulle jag inte orka, hur orkar man?
sen läser man i tidningen och det är våldtäker överallt. det är så man kan börja störttjuta över hur saker och ting är i världen.

jag tänker att jag inte borde gå runt och vara bitter på människor i mitt liv som någongång gjort mig besviken osv. det är bara förlåta och mova on. eller lämna sånt bakom sig som inte är bra. ingenting är safe och det dåliga är ngt bra det bra är ngt dåligt på samma gång och han fattade mig och följde mig alltid när jag försökte smita iväg..gick lugnt brevid mig och rättade till min lugg i regnet och sa att saker å ting vänder. och det är det som spelar roll att du såg mig och gjorde mig lugn där på ditt golv. saker och ting kanske aldrig blir normala nu men kanske kan vi prata lite, lägga ner allt som var. bury the hatchet och bara vara vänner. för jag ska aldrig mera dit

barn-vagn?



dumtdumt att  åka tåg i rusningstid med 300hundra barn och hundar. givetvis fick jag stå hela vägen. jag dog nästan. jag hade typ fem skitungar en 40cm ifrån mig..och sen dom förbannade barnvagnarna.
varför inte skaffa speciella barn-vagnar..tryck in alla kidsen med några leksaker..ha ljudisolerade väggar och stäng in dom så vi andra kan andas normalt när vi åker tåg. anställ en nanny och låt oss andra skonas

brännskada



jag har lyckats med konsten att bränna ( ja det är fan inte alla som klarar av det) mig Under foten. mitt golv är inte så stort särskilt inte när jag slänger kläder överallt.. så jag trampar på min plattis som av någon anledning är igång..
plattisar blir rätt varma..Aj. sen pratar jag i telefon å det bara sticker i foten. dagen efter gör det fortfarande ont och min hud är röd och lite skrynklig..


appråpå lammkött så upptäcker man efter ett tag att ens kompisars småbröder har växt upp och blivit rätt heta. träffade en idag på mitt jobb..och han hade en fred perry(!) på sig. det känns perverst på något sätt att spana på vänners småsyskon..

haha..kollar på dyngantv..LOL. tack margret för dina underbart b-iga intervjuer..jag gillar mest dejtingskolan..men spank för att du föreslår att man ska dumpa schysst genom att sluta höra av sig och låta det rinna ut i sanden. den metoden är så jävla avskydd av mig och flertalet av dom jag känner..så gör man faktiskt inte! /moraltanten







ps. ditt reason för att inte rekommendera folk att se smk har inget att göra med ditt bråk med dom va? efter du skrivit ner nördnörden i smk? ds

stop me if you think youve heard this before


dagens låt:
mark ronson - stop me (smiths cover)

hårtrassel


det sitter en känsla i magen. ett skav. det är kanske det här höga tempot och no sleep förutom på eftermiddagen och för att jag inte vet vart jag har dig alls och du är konstig och mr psycho börjar skriva till mig och är ännu konstigare & jag tänker att sånna som är så dåliga för mig måste jag komma över.sånna som ljuger, bedrar, dricker för mycket, gamblar, snortar å fuckar alla relationer there is.
 i wont come running när du wanna do me men vi har vatten och mil mellan så det är rätt safe.  jag tycker nog mest om det när det är safe och när jag inte trillar dit på att gå till sängs med någon som inte ger mig så mycket mer än en klump i magen i efterhand. hela efterspelet. om man kunde slippa det och om man kunde gömma sina needs å gå när du rör mig i håret. det är svårare än svårast.

förresten önskar jag mig "förbannade kvinnor"-antologin till födelsedagen..


dagens låt:
organismen - på din grinn

dom jävlarna ska skjutas!


jag har varit på festival, blivit för full och konstaterar att lady sovereign fortfarande är en av dom bästa liveakterna.
å att juliette i juliette and the licks är så jävla grymt snygg. åtsmitande lackbrallor över hennes sexyas och rocknrolldrottning
vi konstaterade att nog inte ens ola salo skulle komma in i dom byxorna

image28

jag är så förbannat penschis nuförtiden när jag går på festival/konsert. förutom en rätt rejäl fylla runt fyrratiden på fredagen så är jag mest slak. en död fisk som aldrig blir till sig i trasorna. eller jo det blir jag det svänger i mig men utåt stampar jag mest foten och klappar lite..väldigt behärskat. ingethopphopp eller hånglauppande. sen får jag ont i ryggen och trött i benen. oj ajaj. när jag var 17 dansande jag satan och hånglade med var och varannan. ålder är mentalt och jag känner mig som 40ungefär. det är därför jag behöver ett lammkött för att bota min åldersnoja. fast min mansintresse har svalnat. jag har needs men vill inte..orkar inte. hångla upp mig då!
sen när en kille frågar mig om jag ska åka till samma ställe som han där jag sitter å väntar på en station mitt i ingenstans..så fräser jag..nej! och ser väldigt överlägsen och dryg ut. kanske inte dom bästa invitations till mansfolket men jag samlar ju på mig psychos och är man trevlig mot någon okänd så vill dom följa med dig hem ha ditt nummer och frågar om du har pojkvän efter 10 min. INTE OK.

något jag funderade på under festivalen är hur rullstolsbundna diggar. kör dom sin rullstol fram och tillbaka, varierar det efter handikapp? tänk om man är helförlamad. sitter man bara där då och känner ljudet i magen? knuffas det på rullstolsrampen och framförallt..får assistenterna dansa loss? utan att det blir dumt lix.

avslutar min vistelse med fika med hesten.
ett kid står bakom oss i kön när vi beställer och spelar sin skitmusik på sin telefon högt så alla hör.
när vi ska sätta oss så frågar hesten vart jag vill sitta
- ja inte nära dom där jävla kukkidsen iaf. (eg säger jag inte kuk) jag står inte ut med dom å deras jävla skitmusik.
kidets kompis står kvar och hör och när jag kommer in igen för att hämta vatten så glor dom rätt förvånat på mig..för en löjlig lust att räcka ut tungan..
när vi sedan sitter utanför långt från dom så whinar jag om hur jobbiga dom är å att spela sin musik högt så att alla hör borde det vara straff på..hårda straff..
jag får ingen feedback..men förståår du inte hur jobbigt det eee?
hesten sitter tyst ens stund..sen säger hon lugnt..ja, dom är skitjobbiga,,ska vi gå in och slå ner dom?
ja, säger jag och kan äntligen lugna ner mig och slappna av..
hon känner mig,,hesten

kändiskåtis.
ps. jag har varit i kristian anttilas lägenhet. mr hotguy var inte där,,men han verkar va lite pscho så det var väl lika bra..inte mer psychokillar för mig på ett tag..när man hör någon säga att den ska till court pga rape å man inte är säker på om den skämtar eller inte..då ska man INTE hålla kontakten med den personen fast den är sketasnygg. jag och bad guys..suck. ds

bildbevis:

image30

bara vara vänner


en kille påstod för ett tag sen att killar inte blir vänner med tjejer dom inte vill ligga med.
alltså mansvän = någon som också vill ligga med dig..
äh, tänkte jag..sen räknade jag efter..
jo han å han har ju stött på mig..å han å han..å han sa om han inte hade flickvän..å han och hans flickvän...osvosv.
jag kunde inte komma på så många killkompisar som inte har gjort ett försök. det är ju sketjobbigt när någon man är vän med vill mer å så säger man inte det rätt ut för att det känns ju dumt om det inte är uttalat å sen smäller det på fyllan å sen går man och undviker den istället för att säga, dude du vet att vi aldrig kommer ha sexytime va?
men alla har ju dock inte stött på mig och jag själv har legat med en handfull. jag vet inte om jag skall avundas personer som har många vänner som man vill klä av. själv är det många jag aldrig ens tänkt tanken på att gå över linjen med. det är ju inte så att jag har mindre liggabehov än manvännerna kanske är jag mer kräsen eller beror beundrarskarorna helt enkelt på att jag är så jävla snigg
behöver jag helt enkelt skaffa mig snyggare mansvänner?

im gonna start a band



en gång i tiden hade jag ett par grannar som var fixerade vid pixies låt this monkey gone to heaven. dom spelade den om och om igen och även om den är sjukt bra så blev det lite tjatigt till sist.
mina grannar här står och repar i en lada. en gång gjorde min pappa deras cover för deras skiva. vi har skivan här hemma.
det har tydligen gått bra för dansbandet och dom ligger för tillfället 4a på sverigetoppen
bandet består av:

image23
   
 

Anders, sångare i bandet som är kaxig och rolig! Det är han som är social medan vi andra packar upp på spelningarna!


image24

Håkan
är vår låtskrivare. Han
har skrivit tre av låtarna på vår senaste skiva.
Han spelar keyboard och sjunger även
några av låtarna i bandet


image25

Björn står vid gitarren och pratar en hel del...
Han har hand om bokningarna
- han pratar då också! (min granne)


image26


Janne är den som väljer låtar
och håller i taktpinnen.
Han håller även i pengarna - hårt!


image27

   

Kent allfixaren, gillar både gitarren och keyboarden.
Kent organiserar upp träningarna,
han gillar att det händer något!

 

 

 

min granne har helt klart mest emopotential

 


RSS 2.0