utflykt

jag ær i en ny stad. den påminner mig lite om victoria coach station nær jag landar med bussen. å dær står dom..de två jenterna. en av dom har jag inte sett på två år. dom ær sig lika. kvar i samma flummperiod.
tunnlarna in till staden fascinerar mig.
jag har aldrig varit hær førrut. jag hittar inte så bra å¨spårvagnar ær av ondo tycker jag. men jag har en skrynklig lapp, en karta utriven ur en telefonkatalog å går efter.
jag kænner mig som en amishkvinna som kommit in till stan och det ær stort konstigt allt. massa mænniskor.
går nerfør henrik ibsens gate med mina nya ronjastøvlar. stundom tænker jag att det kommer gå fintfint før att i næsta stund få ont i magen. åh hesten, wish you where here å peppade mig.
det ær åt helvetet. jag førsøker inte tænka på det men ibland slukar det mig. men jag får inte ge efter nu..outgoing och allt nytt.
jag ær førbannat trøtt på att vakna med gråtattacker. desperationen. jag har fan glømt allt sånt.

på mitt partimejobb har jag en dubbelgångare. hon ær kanske runt 21. samma hårfærg som mig, lite længre hår men samma hackiga frisyr. samma piercing på samma stællet med samma smycke, en storlek større. tur att min dubbelgångare ær skitsnygg. hon ska spela mig i filmen om mitt liv.
sen håller jag å bonda med en annan kvinna. funderar på att læmna mitt nummer. det ær svårt. man får liksom bjuda ut någon, det ær samma som att børja dejta..hej, tycker du om mig, ska vi træffas någongång å ta en fika?
jag sa att hon skulle åka hit å hælsa på..eftersom jag tænkte hælsa på henne i barcelona sen. vi får se.
nu ska jag åka hem till lægenheten med flickorna. ringa mina riktiga homies och førsøka andas lite

misantropi och duktikhetsførsøk


som housewife førsøker jag vara lite duktig ibland. kanske inte før att stæda ær det størsta av mina intressen men nær man fæller hår som en cancersjuk kan det vara rætt trevligt att suga upp dom ibland. plus att førsøka fylla tiden. lugna mina nerver, trycka ner det som dyker upp nær ja ær ledig før mycket. så jag stædar. och tycker jag ska få några slags pluspoæng på det..av någon någonstans. men nej. vår dammsugare ær en helvetesmaskin, først ær det slangen som lossnar. skruva på. efter det så lossnar munstycket. sætta på. och nær det inte ær det..så lossar en sak från hjulet...ÅHHHH. å så håller det på. det slutar med att jag står å vrålar på helvetesmaskinen. jag tror inte det hjælper så mycket kanske. men jag hatar den
jag ville bara sæga det (nu vill jag också poængtera att jag inte slagit sønder den..æn)
om jag skulle va housewife på riktigt skulle jag vara the valium wife.
jag kan inte prestera på matlagningområdet heller. jag hade  planer på att baka lite. men eftersom jag går på the arbetsløsdiet så blir jag inte hungrig.

idag ær en rætt lugn dag på bibblan..jag kænner næstan igen alla nu. i norge verkar man strunta i den dær regeln med att man ska hålla kæft hær inne. det ær telefoner, ungar, pensionærer som har veckomøte hær. jag blir galen. å dom andra som lånar datorerna verkar alltid vara utveckligstørda på ett eller annat sætt.
eller bara white trash. jag hær platsar jag då. vi bor i ett white trash område och gatan ner mot byen luktar bajs. yay.

the novemberists



cat power - the greatest

hemma hos: MTV

igår var det mtvgala hos oss. før hela slanten. m var lycklig øver att foofighters mannen var så mycket i bild. æven om han ser ut som en apa. men det ær hon medveten om. inte nog med att amy whinehouse var så full/nerknarkad så att det såg ut som hon skulle krækas eller ramla ihop så scenen, så skæmdes vi øronen av oss åt det svenska lilla kidet som kom dit. im talking bout anton abele
det lilla kidet som anordnade manifestationen mot våld i sthlm.
vi var tvungen att skrika av pinsamhet.
DN skriver att om han var nervøs så mærktes det inte..w00t? vilken gala tittade DN-gubbarna på? jag tror inte DNgubbar tittar på mtv..mer æn i smyg i så fall. det ær ju sk lågkultur as we know. shallow.
jag tror DNgubbarna menar att vi ska vara stolta. dom, vi ær ju fan bara kåta på att sverige skall bli omtalat i værldsmedier. værldens bæsta land
så jævla malplacerat. snoop och lilla underbettsanton
visst, en del tycker væl att han har gjort något bra. anledning till att jag kræks ær kanske att hela saken ær så jævla smørig och glorifierande.
pojke: jag ær emot våld. vilka ær emot våld?
det ær lite før naivt før mig. vad hænder sen, vad gør någon konkret?
eller så ær jag bara bitter før att hans kændiskskap har skapats genom fuckbook.
god.

vemod



jag har det. anal betyder att man håller fast i det som ær gammalt. att inte vilja slæppa taget.
jag har sett så många filmer dær dom står på kontoret och plockar ner sina tillhørigheter i en låda.
det kændes så vemodigt. att slænga allt som var mitt från datorn. ta ner mina teckningar. stælla tillbaka muggen før sista gången och gå..
a såg på mig med empati och sa
jag hoppas det går bra nu før dig att du hittar något.
ja sa jag. det gør jag nog
sen gick jag till bussen och høll på att børja lipa hela vægen hem

idag fick jag ett ovæntat mejl från tyskland. det gjorde mig glad
det ær svårt att slæppa taget om perioder i ens liv som har varit så lovely
ibland saknar jag att vakna med husband. få frukost på sængen. å prata om sånt som betyder något.
ha ett hår att ruffsa i. darling och fuckingfucker.
jag tror allt ær novembers fel. jævla menløs månad. det ær bara att vænta och hålla ut

RSS 2.0